Tiimi

Me kansalaiset RY:n hallitus

Mika Vauhkala

Me Kansalaiset Ry:n hallituksen puheenjohtaja

Mika Vauhkala on Helsingissä asuva yrittäjä, jonka vapaa-ajan intohimona ovat urheilu ja matkustelu. Vauhkala seuraa tiivisti maailman politiikkaa ja pyrkii vaikuttamaan omalla esimerkillään siihen että perusoikeudet toteutuvat yhteiskunnassamme.  

Yritystoiminnan ohella Mika keskittyy maailman ainoaan valtion ylintä organisaatiota vastaan käynnissä olevaan koronapassioikeudenkäyntiin Valtioneuvostoa ja Fazer Ravintolat Oy: tä vastaan. 

Motto ”all in – everything”

X @MikaVauhkala

Aki Nummelin

Me Kansalaiset Ry:n hallituksen jäsen

Aki Nummelin on porilainen oikeustieteen maisteri ja luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, jolla on myös 2 yhteiskuntatieteiden maisterin ja kauppatieteiden maisterin tutkinto – kahden aikuisen lapsen isä, jonka tärkeimpiä johtotähtiä ovat toiminta yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon saavuttamiseksi sekä usko ”järjen valtakunnan” perustamiseen joskus tulevaisuudessa, kun ihmiskunta järkiintyy. Aki vastaa Facebookissa ja Telegramissa toimivista Akin lakiapu -palvelusivustoista ja ottaa aktiivisesti osaa yhteiskunnalliseen keskusteluun. Hän on myös Vapaa ammattiliitto – VALO ry:n puheenjohtaja sekä Uuden Rauhanliikkeen verkoston vetäjä. Aki on julkaissut 3 lastenkirjaa, yhden fantasiakirjan ja 2 poliittista kirjaa.

X @Aki_Nummelin
FB aki.nummelin

Tore Gulbrandsen

Me Kansalaiset Ry:n hallituksen jäsen

Tore Gulbrandsen on diplomi-insinööri ja tilastotieteen asiantuntija, joka on toiminut noin 10 vuotta data-analytiikkona lääketieteellisessä teollisuudessa. Hän on asunut Suomessa vuodesta 2017 lähtien pääkaupunkiseudulla ja on seurannut korona-ajan datat tiheästi tuoden omat kriittiset analyysit aiheesta.

X @saunasauen

PASI SUOMINEN

Me Kansalaiset Ry:n hallituksen jäsen

Pasi Suominen on Varsinais-Suomessa asuva tuotekehittäjä, pääosaamisalueina eloktroniikka, ohjelmointi, sähkövoimatekniikka, mekaniikka ja fysiikka. Kiinnostunut pääosin perusoikeuksistamme sekä perustuslaistamme. Vapaa-ajallaan innokas moottoripyöräharrastaja. Innokas disinformaation torjuja, lähdeviitteistäjä, tutkija ja tieteen puolestapuhuja. Objektiivinen keskustelija.

X @pasiz

Ota yhteyttä Me Kansalaiset RY:hyn