Tiimi

Me kansalaiset RY:n hallitus

Mika Vauhkala

Me Kansalaiset Ry:n hallituksen puheenjohtaja

Mika Vauhkala, 41, on helsinkiläinen yrittäjä, joka vapaa-ajallaan tykkää matkustaa, pelata mailapelejä sekä viettää aikaa kuntosalilla. Intohimona on urheilun, maailmantalouden ja politiikan seuraaminen. Terve ja aito vapaus päättää omista asioista on ollut hänen tärkeimpiä ydinarvoja aina. Tätä vapautta hän haluaa rohkeasti puolustaa yhdessä muiden kanssa jokaisen kansalaisen puolesta.

Henri Vähäkainu

Me Kansalaiset Ry:n hallituksen jäsen

Henri Vähäkainu, 34, on Espoossa asuva yrittäjä ja artisti. Henri uskoo yksilön vapauteen ja kovaan työhön. Hän on vaikuttanut musiikkinsa kautta kymmeniin tuhansiin suomalaisiin kohta 20 vuotisen artistiuransa aikana.

Satu VIinikka

Me Kansalaiset Ry:n hallituksen jäsen

Satu Viinikka, 37, on Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva (nykyään helsinkiläinen) neljän lapsen äiti ja yrittäjän vaimo. Tärkeimpänä arvopohjanaan hän pitää kultaista sääntöä ja uskoo, että ihminen on kutsuttu sekä vapauteen että vastuuseen omissa valinnoissaan. Hän on koulutukseltaan tradenomi ja intohimoltaan ratkaisukeskeinen valmentaja.

Pekka Kari

Me Kansalaiset Ry:n hallituksen jäsen

Pekka Kari, 45, on kahden tyttären isä ja isänmaallinen yrittäjäsielu, jonka suurin arvo on yksilön vapauden kunnioittaminen. Vaikka hänellä on usein pää pilvissä, niin jalat pysyvät aina tukevasti maassa. Hän haluaa katsoa silmiensä tasolta kaikkia, kuten Väinö Linna kirjoittaa romaanissaan Täällä Pohjantähden alla. Pekka uskoo karmaan ja hyvän kiertämiseen. Ja siihen, että taivaassa takapuolet tervataan.

Aki Nummelin

Me Kansalaiset Ry:n hallituksen jäsen

Aki Nummelin on oikeusnotaari, mutta vuoden 2022 alussa oikeustieteen maisteriksi valmistuva porilainen – kahden lähes aikuisen lapsen isä, jonka tärkeimpiä ”johtotähtiä” ovat toiminta yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon saavuttamiseksi sekä usko ”järjen valtakunnan” perustamiseen joskus tulevaisuudessa, kun ihmiskunta järkiintyy. Aki vastaa Facebookissa ja Telegramissa toimivista Akin lakiapu -palvelusivustoista ja ottaa aktiivisesti osaa yhteiskunnalliseen keskusteluun. Ennen oikeustieteen maisterin tutkintoa Aki on valmistanut jo kahdesti yhteiskuntatieteiden maisteriksi (pääaineina sosiaalipolitiikka ja sosiaalityö) sekä kauppatieteiden maisteriksi.

Ota yhteyttä Me Kansalaiset RY:hyn